Zahtjev za pravovremeno plaćanje članarine

Poštovane članice saveza,

Svima su vam poznate obaveze koje preuzima u svom poslovanju SRS F BiH, kao i način na koji se isti financira.

Obzirom da smo već pred krajem drugog kvartala 2017 godine, a da jedan dio članica nije izvršio plaćanje niti troškova štampe, dok većina članica nije izvršila plaćanje svojih obaveza uopće a posebice ne obaveza dospjelih i za drugi kvartal ove godine iako su takmičenja i ostale aktivnosti u punom zamahu dužni smo Vas pozvati da ODMAH izvršite plaćanje svih dospjelih obaveza prema SRS F BiH da bi isti mogao servisirati pravodobno svoje obaveze.

Ukoliko se pak oglušite na ovaj poziv dužni smo vas izvjestiti da će u pitanje doći ukupan rad saveza i sve aktivnosti koje isti poduzima sukladno odlukama Skupštine saveza te indirektno, a uzročno vezano i rad SRS Bosne i Hercegovine čiji se rad djelom financira, i u čijem financiranju konstantno kasnimo za savezom Republike Srpske a koji svoje uplate uslovljava praćenjem uplata iz SRS F BiH.

Kako sve članice krajem godine uglavnom izmire sve svoje obaveze, to tražimo da se iste izmiruju kvartalno kako to propisuje Zakon o slatkovodnom ribarstvu F BiH na koji način bi se obezbijedio normalan rad saveza, a nitko ne bi trpio bilo kakvu štetu.

Bistro!

One Reply to “Zahtjev za pravovremeno plaćanje članarine”

  1. Postovani molim vas da na Vasoj sluzbenoj stranici objavite spisak svih clanica (drustava) saveza koji imaju neizmirene obaveze prema SRS BiH kako bi clanovi tih drustava imali uvid dali je njihovo drustvo izmirilo obaveze ili rukovodstva lazu svoje clanove uvlacuci ih u dugovanja.
    PS : Mislim da bi postigli veliki napredak kod Vase naplate !
    BISTROOOO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.