0

Održan 4. Jadransko-podunavski kup u lovu ribe udicom sa hranilicom – Feeder

Od 17.06. do 19.06.2022. godine održan je 4. Feeder JPK u Višegradu na rijeci Drini u organizaciji SRS BiH i domaćina SRD Drinska jezera iz Višegrada.

Na KUP-u je učestvovalo 12 ekipa sa 45 prijavljenih takmičara iz Slovenije, Srbije, Hrvatske i domaćina Bosne i Hercegovine.

Poslije dva dana takmičenja ekipno su najuspješniji bili ZFK Srbija koju čine članovi kluba ‘Mrena’ Paraćin, dok je u pojedinačnoj konkurenciji najuspješniji bio Vražić Vladimir iz ŠRU Odra iz Velike Gorice, Hrvatska.

Takmičenje sproveli glavni sudija Marković Željko, sektorske sudije Brane Simić, Saša Mičević i Nebojša Savić, sekretar takmičenja Biljana Petrović i delegat Kojić Aleksandar.

Domaćin takmičenja SRD Drinska Jezera sa Aleksandrom Kojićem i ostalim članovima udruženja su cjelokupnu organizaciju takmičenja sproveli na vrhunskom nivo kao što je bila i gostoljubljivost i predusretljivost prema svim takmičarima.

Svi takmičari su čestitali domaćinima na odličnoj organizaciji takmičenja te se zahvalili na odličnoj gostoljubivosti u gradu Višegradu.

Marković Željko

Filed in: Obavještenja Tags: 

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Leave a Reply

Submit Comment

© 9141 Službena stranica Sportsko ribolovnog saveza Federacije BiH. Dozvoljeno korištenje materijala uz navođenje izvora.