0

USR Goražde: Obavještenje o raskidu Ugovora o zajedničkim režimima ribolova

Obavještavamo ribolovce da je USR “Goražde” na sastanku Upravnog odbora održanog 03. februara 2019. godine donijelo odluku o raskidu Ugovora o zajedničkim režimima ribolova broj 95/04-2014/KANC od 20.04.2014. godine a na osnovu člana 4 istog ugovora.

Nakon višesatne rasprave se došlo do zajedničkog zaključka da je ovaj Ugovor našem Udruženju donio samo štetu a nikakvu korist. Naime opala nam je drastično prodaja dnevnih i godišnjih dozvola, što bi u budućnosti moglo uticati na finansijsku stabilnost Udruženja.

Ovom odlukom Udruženje samo štiti svoje interese jer mi plaćamo koncesiju, vršimo poribljavanje i štitimo riblji fond na našem ribolovnom području, s toga na našem ribolovnom području važe isključivo dozvole izdate od U.S.R. „Goražde“.

Molimo vas da sve vaše članove obavijestite o ovoj odluci.

Naši dragi prijatelji i gosti su i dalje dobrodošli na naše ribolovno područje koje se nalazi na rijeci  Drini sa pritokama od Novog Goražda do Osanice.

Bistro!

UO USR Goražde

 

 

 

 

 

„Bistro“ !

Filed in: Obavještenja Tags: 

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Leave a Reply

Submit Comment

© 2019 Službena stranica Sportsko ribolovnog saveza Federacije BiH. Dozvoljeno korištenje materijala uz navođenje izvora.