Interni konkurs za dodjelu nagrada i priznanja SRS Federacije BiH za 2022. godinu

SVIM ČLANICAMA SPORTSKO RIBOLOVNOG SAVEZA FEDERACIJE BiH

Komisija za dodjelu nagrada i priznanja Sportsko ribolovnog saveza Federacije BIH, sukladno Pravilniku o dodjeli priznanja i nagrada u Sportsko ribolovnom savezu Federacije BiH raspisuje

INTERNI KONKURS
ZA DODJELU NAGRADA I PRIZNANJA SRS FEDERACIJE BIH ZA 2022. GODINU

Pozivaju se sve članice Sportsko ribolovnog saveza Federacije BiH, da do 20.januara 2023.godine na kancelariju Saveza dostave pismeni prijedlog društava i članova za dodjelu priznanja SRS Federacije BIH za 2022. godinu i to:

1. PLAKETA SA DIPLOMOM SRS FEDERACIJE BIH
2. ZAHVALNICA SRS FEDERACIJE BIH

Uslovi za sticanje i dodjelu priznanja su

1. PLAKETA SA DIPLOMOM SRS FEDERACIJE BIH
Ovo priznanje dodjeljuje se u znak priznanja istaknutim sportsko ribolovnim radnicima, takmičarima, osvajačima medalja na svjetskim i evropskim takmičenjima za reprezentaciju BiH,a članovi su sportsko ribolovnog saveza Federacije BiH. Dodjeljuje se pojedincima i udruženjima koja su svojim radom u sportskom ribolovu afirmisala sportski ribolov,njegovu infrastrukturu i ugled SRS F BiH.

2. ZAHVALNICA SRS F BiH
Ovo priznanje dodjeljuje se istaknutim sportskim radnicima u ribolovu,udruženjima/članicama SRS F BiH kao izraz zahvalnosti za njihov dugogodišnji rad u sportskom ribolovu na području Federacije BiH i njihov doprinos u afirmaciji sportskog ribolova prije svega u SRD, zatim regionalnim (Kantonalnim) asocijacijama i savezu Federacije BiH.

PREDSJEDNIK SRS FEDERACIJE BIH, Danijel Kobačić

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.