Završena Premijer Feeder liga BiH za 2024. godinu

Održavanjem 5. i 6. kola Premijer Feeder lige BiH prethodnog vikenda u Laktašima na jezeru Trn okončana je liga za 2024. godinu.

Njih 17 se ove godine borilo za status reprezentativca. Na jezeru Šljivno na Manjači su održana prva dva kola, na jezeru Modrac 3. i 4. kolo i na kraju 5. i 6. kolo u Laktašima na jezeru Trn.

Za svih šest kola nije zabilježen ni jedan incident ili povreda odredbi Pravilnika, naprotiv, ponašanje takmičara je bilo fer, sportsko i korektno, uz stručno i kvalitetno odrađen posao službenih osoba, komesara, vrhovnog sudije i delegata takmičenja.

Potrebno je napomenuti da takmičari koji su pecali ligu dolaze iz Čelinca, Laktaša, Banja Luke, Živinica, Srpca i Jajca.

Novost su četir mlada takmičara iz Srpca koji su se u pojedinim momentima ravnopravno nosili sa starijim i iskusnijim takmičarima, no na kraju je ipak to iskustvo odnijelo prevagu.

Zahvalnost takmičarima i  domaćinima SRD „Banja Luka“, SIRK „Bistro“ Tuzla i SRD „Vrbas“ Laktaši, a čestitke osvajačima medalja i onima koji su izborili status reprezentativca, a oni su:

  1. mjesto Brnić Miomir, iz Čelinca
  2. mjesto Ghrahovac Dario, Laktaši
  3. mjesto Kelečević Rade, Laktaši
  4. mjesto Vučenović Radovan, Čelinac
  5. mjesto Babić Željko, Čelinac
  6. mjesto Sitarević Zlatan, Živinice.

Njima želimo sreću i uspjeh na Svjetskom prvenstvu iduće godine u Litvaniji, a ostalima više sreće iduće godine.

Do nekog drugog takmičenja, sportski pozdravi.

VD komesar, Jamaković Šukrija

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.