Konačni sastav Sudijske i Takmičarske komisije SRS FBiH

logo-srs-f-bih-baNa sjednici Upravnog odbora održanoj 25. aprila 2015. godine, izabrani su članovi, predsjednici i sekretar T.K. i S.K.. Tada, za predsjednika Sudijske komisije je izabran Muhamed Ašić, koji je i u prošlom sazivu Sudijske komisije obavljao tu dužnost.

Nekoliko dana nakon izbora, Muhamed Ašić podnosi ostavku na mjesto predsjednika i člana Sudijske komisije.

Nakon toga, a zbog hitnosti rješavanja zadataka koji su dati ovim komisijama, članovi Upravnog odbora putem telefona i e-maila većinom glasova prihvataju ostavku Muhameda Ašića, te biraju Milana Jagara kao novog predsjednika Sudijske komisije.

Također, članovi Upravnog odbora su prihvatili i prijedlog da se ne bira zamjenski četvrti član za tu komisiju, nego da Sudijska komisija ostane sa tri (3) člana.

Tako je konačni sastav komisija sljedeći:

TAKMIČARSKA KOMISIJA:

  1. Hajrudin Đug – predsjednik komisije (Tuzlanski kanton)
  2. Zijad Sinanović – član komisije (Zeničko-dobojski kanton)
  3. Mugdim Pešto – član komisije (Sarajevski kanton)
  4. Borislav Bilić – član komisije (Srednjobosanski Kanton)

 SUDIJSKA KOMISIJA:

  1. Milan Jagar – predsjednik komisije (Sarajevski kanton)
  2. Zdravko Agatić – član komisije (Srednjobosanski kanton)
  3. Adnan Doglod – član i sekretar Sudijske i Takmičarske komisije (Ze-Do kanton)

Na pomenutoj sjednici od 25. aprila jednoglasno je donesena odluka da se sjedište Sudijske i Takmičarske komisije Sportsko ribolovnog saveza Federacije BiH, iz Sarajeva iz prostorija SRS Federacije BiH ul.Trg Heroja do broja 32, ponovo premjesti – vrati u prostorije UGSR “Bistro” Zenica, ul. Obalni bulevar bb, Zenica.

Imenovani sekretar i Takmičarske i Sudijske komisije, Adnan Doglod, isti dan je preuzeo svu dokumentaciju i nastavio raditi sekretarske poslove obje komisije pod istim uslovima kakvi su bili prije premještanja T.K i S.K. u Sarajevo.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.