Poziv na učešće na Prvenstvu SRS BiH u lovu ribe udicom na plovak za seniorke

U skladu sa Zaključkom Takmičarske komisije SRS BIH od 14.08.2023. godine Otvoreno prvenstvo SRS BiH u lovu ribe udicom na plovak za kategoriju seniorki će se održati u mjesecu septembru, i to u subotu 16.09.2023. godine, u Laktašima na jezeru Trn, uz službene osobe Jevtić Vidana delegata takmičenja i Aleksić Miroslava vrhovnog sudiju i Jamaković Šukriju komesara takmičenja.

Kotizacija za ovo takmičenje iznosi 30,00 KM po jednoj takmičarki, kao i  ovjera takmičarske knjižice u iznosu od 10,00 KM. Ukoliko nema takmičarsku knjižicu za izdavanje nove takođe je potrebno uplatiti 10,00 KM. Uplate izvršiti na račun SRS BIH broj 1610000012560056.

Molimo da prijavu Vaših takmičarki izvršite isključivo na mail adresu: sukrija.jamakovic@gmail.com u pisanoj formi do nedjelje 10.09.2023. godine.

Takmičenje je pojedinačno, i na otvorenom prvenstvu po svim kategorijama maksimalan broj takmičara je 24, a minimalan broj takmičara za održavanje prvenstva po određenoj kategoriji je 10, i ukoliko za određenu kategoriju ne bude dovoljan broj prijavljenih takmičara, neće se provesti za tu kategoriju.

Takmičenje se odvija u 1 kolu jedan dan i lovi se četiri sata za kategoriju seniorki.

Takmičenje će biti provedeno prema sljedećoj satnici

  • do 07:00 dolazak, prijava i registracija,
  • 07:30 Izvlačenje redoslijeda, sektora i startnih mjesta,
  • 08:00 1 signal- ulazak na startna mjesta
  • 08:40 2. signal- 5 minuta do kontrole hrane i mamaca,
  • 08:45 3 signal-početak kontrole hrane i mamaca,
  • 09:50 4 signal- početak obilnog hranjenja,
  • 10:00 5 signal- početak takmičenja,
  • 13:55 6 signal-5 minuta prije završetka takmičenja za U-20 i U-25
  • 14:00 7 signal završetak takmičenja za kategorije U-20 i U-25
  • 15:00 Proglašenje rezultata i dodjela medalja .

Komesar takmičenja: Jamaković Šukrija

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.