Konkurs za dodjelu priznanja i nagrada u SRS FBiH za 2017. godinu

Komisija za dodjelu nagrada i priznanja Sportsko ribolovnog saveza Federacije BiH, sukladno Pravilniku o dodjeli priznanja i nagrada u Sportsko ribolovnom savezu Federacije BiH raspisuje

INTERNI KONKURS ZA DODJELU NAGRADA I PRIZNANJA U SRS FEDERACIJE BIH ZA 2017.GODINU

Pozivaju se sva društva, članice Sportsko ribolovnog saveza Federacije BiH, da do 10.januara 2018. godine na adresu Sportsko ribolovnog saveza Federacije BIH: Ulica Trg Heroja do 32. 71000 Sarajevo dostave pismeni prijedlog  društava, i  članova za dodjelu priznanja SRS Federacije BiH za 2017. godinu  i to:

  1. PLAKETA SA DIPLOMOM SRS FEDERACIJE BIH
  2. ZAHVALNICA SRS FEDERACIJE BIH
  3. NOVČANA NAGRADA SRS FEDERACIJE BIH

Uslovi za sticanje i dodjelu priznanja su:

PLAKETA SA DIPLOMOM SRS FEDERACIJE BIH

Ovo priznanje dodjeljuje se u znak priznanja istaknutim sportsko ribolovnim radnicima, takmičarima, osvajačima medalja na  svjetskim i evropskim takmičenjima za reprezentaciju BiH, a članovi su Sportsko ribolovnog saveza Federacije BiH. Dodjeljuje se  pojedincima i SRD koja su svojim radom u sportskom  ribolovu afirmisala sportski  ribolov, njegovu infrastrukturu i uticali na povećanje broja članova i  ugleda  SRS F BiH.

ZAHVALNICA SRS F BiH

Ovo priznanje dodjeljuje se istaknutim sportskim radnicima u ribolovu, SRD – članicama SRS F BiH, kao izraz  zahvalnosti za njihov dugogodišnji rad u sportskom ribolovu na području Federacije BiH i njihov doprinos u afirmaciji sportskog ribolova prije svega u SRD, zatim regionalnim (Kantonalnim) asocijacijama i savezu  F BiH.

NOVČANA NAGRADA SRS F BiH

Ovo priznanje dodjeljuje se  u znak zahvalnosti i potpore pojedincima, ekipama, SRD iz SRS F BiH za izuzetan sportski uspijeh, osvajanje evropske ili svjetske medalje, organizaciju prvenstva, gdje su pored sportskih rezultata postignuti i značajni  finansijski uspjesi, a nosilac organizacije je bio SRS F BiH, a tom prilikom pojedinci ili SRD dali su svoj nemjerljiv lični  doprinos.

Odluku o dodjeli priznanja donijet će Upravni odbor SRS Federacije BiH na prvoj sjednici UO 2018. godine, a dodjela priznanja će se izvršiti na Skupštini SRS Federacije BiH,

PREDSJEDNIK SRS FEDERACIJE BIH, Zijad Sinanović

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.