Konkurs za dodjelu priznanja Sportsko ribolovnog saveza FBiH

Komisija za dodjelu nagrada i priznanja Sportsko ribolovnog saveza Federacije BIH, sukladno Pravilniku o dodjeli priznanja i nagrada u Sportsko ribolovnom savezu Federacije BiH raspisuje

INTERNI KONKURS ZA DODJELU NAGRADA I
PRIZNANJA SRS FEDERACIJE BIH ZA 2021.GODINU

Pozivaju se sve članice Sportsko ribolovnog saveza Federacije BiH, da do 03. marta 2022. godine na e-mail Saveza dostave pismeni prijedlog društava i članova za dodjelu priznanja SRS Federacije BiH za 2021. godinu i to:

  1. PLAKETA SA DIPLOMOM SRS FEDERACIJE BiH
  2. ZAHVALNICA SRS FEDERACIJE BiH

Uslovi za sticanje i dodjelu priznanja su

1. PLAKETA SA DIPLOMOM SRS FEDERACIJE BiH
Ovo priznanje dodjeljuje se u znak priznanja istaknutim sportsko ribolovnim radnicima, takmičarima, osvajačima medalja na svjetskim i evropskim takmičenjima za reprezentaciju BiH, a članovi su Sportsko ribolovnog saveza Federacije BiH. Dodjeljuje se pojedincima i udruženjima koja su svojim radom u sportskom ribolovu afirmisala sportski ribolov, njegovu infrastrukturu i uticali na povećanju broja članova i ugleda SRS F BiH.

2. ZAHVALNICA SRS F BiH
Ovo priznanje dodjeljuje se istaknutim sportskim radnicima u ribolovu, udruženjima/članicama SRS F BiH kao izraz zahvalnosti za njihov dugogodišnji rad u sportskom ribolovu na području Federacije BiH i njihov doprinos u afirmaciji sportskog ribolova prije svega u SRD, zatim regionalnim (kantonalnim) asocijacijama i savezu Federacije BiH.

PREDSJEDNIK SRS FEDERACIJE BIH, Dino Miljković

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.